8.9.2012 17.00

Nuortenleiri 10.-12.8.2012

Elokuun toinen viikonloppu vietettiin hyvän seuran, mielenkiintoisen opetuksen ja upean sään merkeissä. Perinteinen nuortenleiri pidettiin Marjoniemen leirikeskuksen kauniissa ympäristössä järven rannalla.

Opetuksesta vastasi tänä vuonna kajaanilainen evankelista Tuija Valtanen. Keskeisenä teemana oli rukoileminen ja rukouselämä. Raamiksilla pohdittiin esimerkiksi sitä, miten voi kasvaa rukoilijana ja kuinka elää päivittäin rukouksen hengessä. Raamisten yhteydessä Valtanen kertoi välillä humoristisiakin sattumuksia muun muassa evankeliointimatkoiltaan, mikä antoi oman lisänsä monipuoliseen opetukseen.

Raamisten lisäksi leiriohjelmaan kuului ruokailua, saunomista, uimista ja yhdessäoloa. Korvaamattomat keittiötädit huolehtivat ravinnonsaannista aamusta iltaan, minkä ansiosta energiaa jäi vielä lentopallon peluuseenkin. Iltaisin kokoonnuttiin porukalla ylistämään ja rukoilemaan Herraa. Moni nuori sai kokea Jumalan läsnäoloa ja osa täyttyi Pyhällä Hengellä.

Leiri päätettiin sunnuntaikokoukseen, joka pidettiin kirkonkylällä rukoushuoneella.

Ensi vuoden nuortenleiriä odotellessa!

 

Maria Soininen

 

Leirifilmin voit katsoa tästä