20.7.2012 15.00

LASTEN JA VARHAISNUORTEN LEIRILLÄ 12.-15.7.2012

opettajina ja monipuolisen toiminnan mainioina ohjaajina toimivat Satu ja Jessie Voutilainen sekä Bendert de Kloe. Vaikka sää oli vaihtelevaa, eivät sadekuurot leiri-iloa ennättäneet haitata. Leiriläiset saivat sekä hengellistä opetusta että monenlaisia hauskoja elämyksiä.

 

Leirillä vieraili mm. "amerikkalainen rock-laulaja", joka buuattiin pois lavalta. Ohjelmassa oli myös tipujen ja inkkareiden (ohjaajien ja lasten) välinen jalkapallo-ottelu, jonka inkkarit tietenkin voittivat. Olympialaisissa kilpailtiin monissa lajeissa, mm. formuloissa. Palkintojen jako tapahtui juhlavasti fanfaarien saattelemana. Ja viimeisenä päivänä lapset saivat "keilata" tipuohjaajat järveen pulikoimaan.

Leirillä oli niin hauskaa, että pari leiriläistä tilasi itselleen paikat jo ensi kesän leireille.