15.4.2012 18.00

Nuorten pääsiäisleiri 5. - 9.4.2012 Vuokatissa

Noin 80 nuorta ja heidän ohjaajansa eri seurakunnista osallistuivat pääsiäisenä nuorten leirille Sotkamossa. Pielavedeltä nuoria oli mukana 16. Koko leirin yllä oli hyvä Pyhän Hengen ilmapiiri. Perjantaina ja lauantaina nuoret olivat laskettelemassa, uimassa, keilaamassa tai pelailemassa majoituspaikkana toimineella koululla.

Iltaisin juhlasali täyttyi ylistysmusiikista ja koskettavista todistuksista ja puheenvuoroista. Kun ensimmäisen päivän jälkeen kysyin meidän nuorimmilta leiriläisiltä, mikä oli kaikkein kivinta siihen asti, vastaus tuli kuin yhdestä suusta: "Iltatilaisuus".

Sunnuntain aurinkoisessa säässä oli ensin monia ulko- ja sisäpelejä ja iltapäivällä Jani Rantasen kolme hyvää raamattutuntia. Hän puhui Jumalan läsnäolossa pysymisestä. Monilla nuorilla ongelmana saattaa olla se, että Jumalan läsnäolon tuntemisessa on piikki ylöspäin nuorisopäivien ja -leirien aikana, mutta muulloin Jumala tuntuu kaukaiselta. Lääkkeeksi tähän ongelmaan Jani tarjosi sitä, että jokainen ottaisi päivittäin aikaa suhteen hoitamiseksi Jumalaan. Näin nuoret pysyisivät tasaisemmin Jumalan läsnäolossa.

Viimeisen illan kokous jatkui tuntikausia puoleen yöhön saakka, kun nuorista oli niin hyvä viipyä ylistäen ja rukoillen Pyhän Hengen ilmapiirissä.

Maanantaiaamu oli varattu aamiaiselle ja siivoukselle ja sitten oli vuoro haikeiden jäähyväisten. Ensi vuonna Vuokatissa!