15.4.2012 16.00

Laulaja-evankelista Eija Merilän konsertti Pielavedellä 18.3.2012

Mukana oli myös hänen miehensä Eino Kymäläinen, joka kertoi uskoontulostaan. Eijan upeita lauluja mm. "Mistä tulee minulle apu", "Enkeli" ja "Kiitos, että kotiin saan mä tulla", säesti Paula Shaheen. Paikalle oli tullut noin 120 kuulijaa.

Eija Merilä

Kuten Konsta Jylhä laulussaan sanoo: "Paljon kulutin aikaa elämääni etsien. Jotain puuttui syömmestäin, kunnes löysin Jeesuksen", kertoivat Eija ja Einokin omasta elämästään, miten Jumala veti puoleensa ja johdatti löytämään Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana. Eino Kymäläinen"Jumalalla on jokaiselle lahja, joka täytyy henkilökohtaisesti ottaa vastaan. Tämä lahja on uusi elämä vapaana synnistä, koska Jeesus on viattomana kuollut ristillä meidän itsekunkin puolesta."

Paula Shaheen

Koko yleisö yhtyi ylistyslaulun kertosäkeeseen "Herraa ylistää tahdon, Herraa ainoastaan. Kuuli köyhän huudon, riensi auttamaan".