9.11.2012 17.00

Heikki Huttunen uudeksi saarnaajaksi 1.10.2012 Pielaveden helluntaiseurakuntaan

Heikki ja Saini Huttunen siirtyivät Pielavedelle Juuasta, jossa he olivat helluntaiseurakunnan palveluksessa noin kuusi vuotta. Sitä ennen he toimivat Siilinjärven helluntaiseurakunnassa toistakymmentä vuotta. Heidän viisi lastaan ovat jo aikuisia ja asuvat poissa kotoa, joten Huttuset muuttivat Pielavedelle kahdestaan. Siirtyminen Pielavedelle ei ollut vaikeaa, koska ihmiset Savossa ovat samankaltaisia kuin Juukassa.

Heikki kokee olevansa armoitukseltaan paimen ja opettaja. Hänen toiveenaan on, että jokainen seurakuntalainen voisi kokea tämän seurakunnan omaksi kodikseen ja kokisi olevansa tänne tervetullut. Hän haluaisi vaikuttaa siihen, että seurakunnan yhtenäisyys säilyisi ja jopa paranisi. Erityisesti hänen sydämellään ovat seurakunnasta syystä tai toisesta syrjäytyneet, joiden luona hän haluaa vierailla.

Saini kokee omaksi armoituksekseen erityisesti esirukouksen. Hän odottaa Pielaveden kaudelta sitä, että saisi toteuttaa Jumalan hänelle tarkoittaman tehtävän ja että saisi olla joillekin ihmisille avuksi.