11.8.2011 21.00

Lasten kesäleiri 20. - 23.7.2011

Lastenleiri on monille lapsille odotettu kesän kohokohta eikä leiri tuottanut nytkään pettymystä.

Mainiot leiriopettajat, Katja Castello ja Samuel Grönholm, opettivat, että Jumalan valtakunta on maailman mahtavin valtakunta. Siellä hallitsijana ja kuninkaana on Jeesus. Valtakunnan kansalaiseksi pääsee tunnustamalla Jeesuksen Herraksi ja seuraamalla häntä. Valtakunnan kieli on positiivisten asioiden puhumista eikä valittamista tai pahan puhumista. Lakina on "Rakasta Herraa, Jumalaa kaikesta sydämestäsi, mielestäsi ja ruumiistasi ja lähimmäistä niin kuin itseäsi".

Opetuksen aikana ladossa seikkailivat nuket Saara ja Saku, välillä pohdittiin ryhmissä vastauksia ongelmiin ja viimeisellä tunnilla ryhmät kiersivät eri rasteilla kertaamassa ja panemassa käytäntöön oppimaansa.

 

 

 

 

 

 

 

 Leirillä kaikilla oli mukavaa.

Karkkiparkki oli suosittu

 

 

 

 

 

 

 

 

            Emännät  taitavia

 

 

 

 

 

 

Herkut ja ruoat maittavia

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                    Kasvomaalaukset valloittavia

 

 

 

 

 

Olympialaiset hauskat

 

 

 

 

 

 

 

                      Pojat riehakkaita

 

 

 

 

 

 

ja isoset ihania