4.6.2011 18.30

Gospelyhtye Ficus lauloi Pielaveden torilla 4.6.2011

Saimme noin tunnin verran kuunnella kaunista ja koskettavaa hengellistä musiikia kahvinjuonnin ja kukkien ostamisen lomassa. Olipa joitakin tullut varta vasten yhtyettä kuuntelemaan. Yhtye lauloi monia tuttuja hengellisiä lauluja ja myös yleisön laulutoiveen: Olen kuullut on kaupunki tuolla...

Gospelyhtye Ficus laulamassa

 

Timo Parviainen kertoi laulujen lomassa, miten hän aiemmin kiersi tanssiyhtyeen mukana ja kävi silloin myös Pielavedellä. Vaikka hän on uskovaisesta kodista, hän oli ajatunut kauas Jumalasta. Joskus hän mietti, miten hänen kävisi, jos hän joutuisi yhtäkkiä muuttamaan ajasta ikuisuuteen. Eräällä keikalla hän sairastui niin vakavasti, etteivät lääkärit antaneet hänelle mitään toivoa henkiin jäämisestä. He sanoivat, että he tekevät parhaansa, mutta eivät voi taata mitään. Silloin tuli sielunhätä. Se johti uskoon tulemiseen. Hän jäi eloon ja haluaa nyt kiertää kertomassa lauluillaan Jeesuksen pelastavasta voimasta.