MIX-LEIRI 28.-31.7.2018 Tervetuloa kesän parhaalle MIX-leirille 28.-31.7.2018

Leiri on Tervonsalmen leirikeskuksessa Tervossa (os. Levinniementie 15, 72210 TERVO). Sinne on Pielavedeltä 48 km (39 min. autolla), joten olemme varanneet leiriläisten matkaa varten linja-auton. Leiri on tarkoitettu 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille ja sinne otetaan 40 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri alkaa lauantaina 28.7. klo 9.00 ilmoittautumisella Pielaveden helluntaiseurakunnan rukoushuoneella. Linja-auto lähtee kohti leirikeskusta noin klo 9.30. Leiri päättyy tiistaina 31.7. klo 13 alkavaan päätöstilaisuuteen, jonne perheenjäsenet ja sukulaiset ovat tervetulleita! Sitä ennen on puuro ja kahvit kaikille. Linja-auto takaisin Pielavedelle lähtee noin klo 14.30. Leirin järjestäjänä toimii Pielaveden helluntaiseurakunta.

Leirin johtajana toimii Mikko Maila (p. 050 348 9229). Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt ottaa vastaan Annami Hänninen (p. 040 415 6184). Pienten 6-9-vuotiaiden ryhmää opettaa Niina Ruotsalainen ja isompien ryhmän opettajana on Usko Blommendahl. Lisäksi leirillä on Marketta Kakriainen pitämässä lähetystuokiota, Timo Ylisen  aktiviteetit sunnuntaina  kanoottien, moottoriruiskujen ja vesitrampoliinien kanssa sekä paljon muuta toimintaa. Leirillä on useita ohjaajia, jotka ovat käyneet lasten turvallisuutta koskevan turvakoulutuksen. Leiriläiset on vakuutettu leirin ajaksi.

Leirille otetaan mukaan sään mukainen varustus, päähine ja vaihtovaatteita, uimapuku ja pyyhe, makuupussi tai peitto, lakanat ja tyyny, hammasharja ja -tahna, Raamattu, henkilökohtaiset lääkkeet ja paljon hyvää mieltä.

Leirille EI oteta mukaan tablettia tai läppäriä.

Leirimaksu on 30 € ensimmäiseltä perheen lapselta ja 5 € vähemmän jokaiselta seuraavalta saman perheen jäseneltä. Maksun voi suorittaa Pielaveden helluntaiseurakunnan nuorisotilille FI59 5342 0120 0325 17. Kirjoita viestiksi "Leirimaksu 2018" ja ota kuitti mukaan ilmoittautumiseen. Maksun voi myös suorittaa käteisellä leirin alkaessa.

Ole hyvä ja palauta ilmoittautumiskaavake su 22.7. mennessä osoitteeseen Annami Hänninen, Pielaveden helluntaiseurakunta, PL 19, 72401 Pielavesi tai Pielaveden lähetyskirpputorille. Voit myös ilmoittautua leirille alla olevalla netti-ilmoittautumislomakkeella.

 

Näkemisiin leirillä!

 

Pielaveden helluntaiseurakunnan leiritiimi

 

Mix-leiri 2019

Leiriläisen tiedot

Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
Puhelinnumero
sähköpostiosoite
Katuosoite *
Postinumero *
Paikkakunta *

Vanhemman/vanhempien/huoltajan yhteystiedot:

Nimi: *
Vastuusuhde *
Osoite *
puhelinnumero *
sähköpostiosoite *

Vanhemman/huoltajan yhteystiedot:

Nimi
Vastuusuhde
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Lapsen uimataito:

Osaako lapsi uida? *

Lapsen ruoka-aineallergiat tai muu erityisruokavalio

Lapsi on allerginen seuraaville ruoka-aineille:
Erityisruokavalio:

Sairaudet ja muut rajoitukset:

Mahdolliset muut allergiat ja sairaudet, joista olisi hyvä tietää
Onko lapsella lääkitystä? Osaako hän itse hoitaa lääkityksen?
Lapsen mahdolliset liikuntarajoitteet tai muut osallistumisrajoitteet

Majoittuminen

Lapseni majoittuu leirillä sisällä/teltassa. *
Kenen kanssa lapsi toivoo pääsevänsä samaan ryhmään?

Lisätiedot

Saako lapsi näkyä leirikuvissa seurakunnan kotisivuilla tai lehdessä? *
Saako antamanne tiedot säilyttää vastaavaa tulevaa toimintaa varten? *
Onko jotain muuta, mitä leirin järjestäjien olisi hyvä tietää?
Varmistaaksemme, ettei lomaketta käytetä roskapostitukseen, pyydämme teitä kirjoittamaan tyhjään kenttään sana "varmista" *