Tervetuloa kesän parhaalle MIX-LEIRILLE 5. - 8.7.2019!

Leiri on Tervonsalmen leirikeskuksessa (os. Levinniementie 15, 72210 Tervo). Sinne on Pielavedeltä 48 km, joten olemme varanneet leiriläisten matkaa varten linja-auton. Leiri on tarkoitettu 6-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leiri alkaa perjantaina 5.7. klo 15 ilmoittautumisella Pielaveden helluntaiseurakunnan rukoushuoneella ja linja-auto lähtee kohti Tervoa noin klo 15.30. Leiri päättyy maanantaina 8.7. noin klo 12.30, kun linja-auto lähtee takaisin Pielavedelle. Leirin järjestäjänä toimii Pielaveden helluntaiseurakunta.

Leirin yleisötilaisuus on su 7.7. klo 19, jonne lasten vanhemmat ja sukulaiset sekä seurakuntalaiset ovat tervetulleita. Tilaisuuden jälkeen tarjotaan kaikille iltapalaa.

Leirin johtajana toimii Kauko Nevalainen (p. 0400 475 521) ja apujohtajana Mikko Maila. Ilmoittautumiset ja mahdolliset kyselyt ottaa vastaan Annami Hänninen (p. 040 415 6184). Pienten 6-9 -vuotiaiden ryhmää opettaa Niina Ruotsalainen ja isompien ryhmää Usko Blommendahl. Leirillä on useita ohjaajia, jotka ovat käyneet lasten turvallisuutta koskevan turvakoulutuksen. Leiriläiset on vakuutettu leirin ajaksi.

Leirille otetaan mukaan sään mukainen varustus, päähine ja vaihtovaatteita, uimapuku ja pyyhe, makuupussi tai lakanat, hammasharja ja -tahna, Raamattu, henkilökohtaiset lääkkeet sekä runsaasti hyvää ja iloista mieltä.Leirille ei oteta mukaan tablettia tai läppäriä.

Leirimaksu on 30 € ensimmäiseltä perheen lapselta ja jokaiselta seuraavalta saman perheen lapselta 5 € vähemmän. Maksun voi suorittaa Pielaveden helluntaiseurakunnan nuorisotilille FI59 5342 0120 0325 17. Kirjoita viestiksi: leirimaksu 2019 ja ota kuitti mukaan ilmoittautumiseen. Maksun voi myös suorittaa käteisellä leirin alkaessa.

Ole hyvä ja palauta ilmoittautumislomake ma 1.7. mennessä Pielaveden lähetyskirpputorille tai osoitteeseen Annami Hänninen, Pielaveden helluntaiseurakunta, Puustellintie 32, 72400 Pielavesi. Voit myös lähettää ilmoittautumisen netin kautta tämän ilmoituksen alapuolelta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeessa tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Näkemisiin leirillä

 

Mix-leiri 2019

Leiriläisen tiedot

Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
Puhelinnumero
sähköpostiosoite
Katuosoite *
Postinumero *
Paikkakunta *

Vanhemman/vanhempien/huoltajan yhteystiedot:

Nimi: *
Vastuusuhde *
Osoite *
puhelinnumero *
sähköpostiosoite *

Vanhemman/huoltajan yhteystiedot:

Nimi
Vastuusuhde
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Lapsen uimataito:

Osaako lapsi uida? *

Lapsen ruoka-aineallergiat tai muu erityisruokavalio

Lapsi on allerginen seuraaville ruoka-aineille:
Erityisruokavalio:

Sairaudet ja muut rajoitukset:

Mahdolliset muut allergiat ja sairaudet, joista olisi hyvä tietää
Onko lapsella lääkitystä? Osaako hän itse hoitaa lääkityksen?
Lapsen mahdolliset liikuntarajoitteet tai muut osallistumisrajoitteet

Majoittuminen

Lapseni majoittuu leirillä sisällä/teltassa. *
Kenen kanssa lapsi toivoo pääsevänsä samaan ryhmään?

Lisätiedot

Saako lapsi näkyä leirikuvissa seurakunnan kotisivuilla tai lehdessä? *
Saako antamanne tiedot säilyttää vastaavaa tulevaa toimintaa varten? *
Onko jotain muuta, mitä leirin järjestäjien olisi hyvä tietää?
Varmistaaksemme, ettei lomaketta käytetä roskapostitukseen, pyydämme teitä kirjoittamaan tyhjään kenttään sana "varmista" *