EVANKELIUMI

Jumala on luonut meidät elämään yhteydessään. Hän rakastaa meitä ja haluaa meidän pääsevän tämän ajan jälkeen elämään iankaikkisesti taivaassa Hänen kanssaan. Meillä kuitenkin on ongelma. Jumala on pyhä eikä hänen yhteyteensä pääse mitään epäpyhää. Raamatun mukaan me kaikki olemme tehneet syntiä, joka erottaa meidät Jumalasta, eikä mikään synti  koskaan pääse Jumalan taivaaseen. Emme myöskään voi itse pelastaa itseämme hyvillä teoillamme, sillä hyvät tekomme eivät puhdista meitä yhdestäkään synnistä. 

Me tarvitsemme ainoaa maailman Pelastajaa, Jeesusta Kristusta, ottamaan pois syntimme ja tuomaan meidät Jumalan yhteyteen. Meitä pitäisi rangaista omien syntiemme tähden, mutta Jeesus kuoli vapaaehtoisesti ottaakseen päällensä rangaistuksen meidän synneistämme. Koska Jeesus oli synnitön, Hän voi kantaa rangaistuksen meidän synneistämme.  Jeesus ei nujertanut ristillä vain synnin voimaa, vaan myös kuoleman vallan. Jumala herätti hänet kolmantena päivänä ja tämä merkitsi voittoa pimeydestä, kuolemasta ja Paholaisesta.

Jeesus voi pelastaa meidät. Hän itse sanoi: "Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani." 

Jos olet valmis tulemaan Jumalan lapseksi, sinun tarvitsee vain kääntyä ja uskoa. Kääntyminen merkitsee mielenmuutosta. Jos olet ollut menossa väärään suuntaan, sinun täytyy kääntyä takaisin. Hengellinen kääntymys on sitä, että käännyt poispäin synnistä kohti Jumalaa. Sitten päätä uskoa Jeesukseen ja siihen, että hän kuoli sinun puolestasi ristillä. Rukoile Häntä antamaan anteeksi syntisi ja johdattamaan elämääsi.  Silloin Jumala puuttuu elämäsi kulkuun, koska hän on luvannut tehdä niin.